Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:24 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teatrul de Stat Constanța caută colaboratori pentru proiectele derulate pe perioada verii. Unde trimiți CV-ul

ro

09 Apr, 2024 10:49 502 Marime text
Foto: Facebook Teatrul de Stat Constanța

Se anunță o vară plină pentru Teatrul de Stat Constanța, instituția având programate mai multe spectacole, festivale, turnee și nu în ultimul rând, Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului.
 
În acest sens, Teatrul de Stat Constanța a anunțat prin intermediul paginii de Facebook că se află în căutare de noi colaboratori care să ajute la îndeplinirea obiectivelor.
 
„𝐃𝐚𝐜ă 𝐚𝐢 𝐚𝐩𝐭𝐢𝐭𝐮𝐝𝐢𝐧𝐢 𝐝𝐞 𝐛𝐮𝐧 𝐨𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐳𝐚𝐭𝐨𝐫 ș𝐢/𝐬𝐚𝐮 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐢𝐜𝐚𝐭𝐨𝐫 𝐬̦𝐢 𝐯𝐫𝐞𝐢 𝐬ă 𝐟𝐚𝐜𝐢 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐝𝐢𝐧𝐭𝐫-𝐨 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩ă 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐞𝐳𝐯𝐨𝐥𝐭ă 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐞 𝐭𝐞𝐚𝐭𝐫𝐚𝐥𝐞 și 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐜𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐚𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐚𝐧𝐯𝐞𝐫𝐠𝐮𝐫ă, 𝐭𝐞 𝐚𝐬̦𝐭𝐞𝐩𝐭ă𝐦 𝐚𝐥ă𝐭𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐧𝐨𝐢! 𝐂ă𝐮𝐭ă𝐦 𝐜𝐨𝐥𝐚𝐛𝐨𝐫𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢 𝐩𝐚𝐬𝐢𝐨𝐧aț𝐢 𝐝𝐞 𝐥𝐮𝐦𝐞𝐚 𝐭𝐞𝐚𝐭𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢, 𝐜𝐮 𝐩𝐨𝐟𝐭ă 𝐝𝐞 𝐦𝐮𝐧𝐜ă ș𝐢 e𝐧𝐞𝐫𝐠𝐢𝐞 𝐜𝐫𝐞𝐚𝐭𝐢𝐯ă, 𝐢𝐧𝐝𝐢𝐟𝐞𝐫𝐞𝐧𝐭 𝐝𝐞 𝐨𝐫𝐚ș𝐮𝐥 𝐝𝐢𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐯𝐢𝐧! 𝐆ă𝐬𝐢𝐦 𝐬𝐨𝐥𝐮ț𝐢𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐨𝐫𝐢𝐜𝐞 𝐬𝐢𝐭𝐮𝐚ț𝐢𝐞!”, se arată pe Facebook-ul TSC.
 
Persoanele interesate pot trimite CV-ul la adresa tsct2013@gmail.com cu subiectul „vreau în echipa TSC”.
 
Pe zona de comunicare, colaboratorul se va ocupa de dezvoltarea unor canale noi de comunicare, redactare comunicate de presă, scriere texte pentru toate secțiunile website-ului, updatare permanentă a website-ului, realizare materiale de informare / promovare ale spectacolelor și evenimentelor organizate de teatru, elaborarea dosarelor complete de prezentare a spectacolelor (coordonare și centralizare informații artistic, tehnic, administrativ, juridic), organizare conferințe de presă , obținerea și arhivarea informațiilor legate de activitatea teatrului apărute în presa scrisă și cea online.
 
Pe zona de organizare și producție, colaboratorul trebuie să contribuie la conceperea și implementarea programelor teatrului, (programare și organizarea reprezentațiilor și a repetițiilor curente, organizare SEAS 2024, cel mai mare festival de teatru din perioada verii (departamente logistic, administrativ, tehnic, comunicare, producție) dar și alte festivaluri și evenimente, workshopuri, evenimente conexe, organizarea deplasărilor teatrului la festivaluri și în turnee etc.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Manageri la raport Ce note au primit directorii instituţiilor de cultură din Constanţa? (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii