Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:21 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stagiunea estivală „Best Summer Art Fest” La Constanța, va fi o vară plină de evenimente culturale în aer liber

ro

25 Jul, 2020 00:00 3110 Marime text

Pe scena amenajată în Parcul Arheologic din centrul orașului, Teatrul de Stat Constanța, sprijinit de Primăria Municipiului, de Consiliul Județean și de alte instituții culturale din oraș și din țară, va „monta” o serie de evenimente culturale, sub egida „Best Summer Art Fest”.

Vor fi oferite reprezentații până la sfârșitul verii, iar spectacolele desfășurate în week-end-ul trecut au dovedit deja că oamenii vin cu interes către teatru și că există public entuziast, chiar și în condițiile dificile ale manifestării artistice în vremuri pandemice.
"Am fost plăcut impresionați de numărul foarte mare de constănțeni care au umplut în acest sfârșit de săptămână spațiul dedicat spectacolelor din Parcul Arheologic din fața Primăriei Municipiului Constanța, atât vineri și sâmbătă seara, la spectacolul de improvizație Meciul de comedie, cât și duminică la comedia romantică Desculț în parc”, a declarat Erwin Şimşensohn, directorul Teatrului de Stat Constanța. „Am fost impresionați de disciplina spectatorilor care au înțeles foarte bine să respecte măsurile de protecție și au înțeles că acesta este singurul fel în care noi putem să avem activitate culturală, motiv pentru care le mulțumesc tuturor.
Pregătim din ce în ce mai multe surprize vara aceasta. Împreună cu Primăria Municipiului Constanța și Consiliul Județean Constanța am pregătit stagiunea estivală "Best Summer Art Fest", un joc de cuvinte "Be safe", în care vom avea un program extrem de încărcat în evenimente, multe spectacole ale teatrelor din întreaga țară, spectacole de folclor,
lansări de carte, proiecții de filme, un întreg program cultural
realizat de Teatrul de Stat Constanța în parteneriat cu Centrul Cultural Județean „Teodor Burada”, Teatrul de Copii „Căluțul de Mare” și alte instituții de cultură din oraș. Oamenii au nevoie de cultură, au nevoie de artă, cultura îmbunătățește calitatea vieții și iată că oamenii sunt foarte interesați. noi facem tot posibilul să aducem în fața lor acte de cultură autentică, de bună calitate".

În acest sfârșit de săptămână, în zilele de 25 și 26 iulie, începând cu ora 21:00, suntem așteptați cu spectacolul „A douăsprezecea noapte” de William Shakespeare, în regia lui Constantin Radu Tudosie, o producție a Teatrului Dramatic „I.D. Sîrbu” din Petroșani, regizorul fiind nominalizat la Premiile UNITER din anul acesta pentru debut.

Citește și:

În această seara, o comedie de mare succes, prezentată în Parcul Primărie

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii