Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului - SEAS Continuă!

ro

01 Aug, 2022 16:09 1503 Marime text

Teatrul de Stat Constanța continuă Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului 2022. SEAS este un eveniment organizat de Teatrul de Stat Constanța și finanțat de Consiliul Județean Constanța. Partener principal este Primăria Municipiului Constanța.

„SEAS - STAGIUNEA ESTIVALĂ A ARTELOR SPECTACOLULUI, iulie-august 2022” este un proiect conceput pentru a transforma Constanța într-o adevărată capitală a culturii în perioada verii. Dorim să oferim constănțenilor, dar și turiștilor care aleg litoralul românesc, șansa de a vedea o selecție variată de spectacole de teatru și muzică produse de instituții culturale din întreaga țară. SEAS va contribui la îmbogățirea imaginii Constanței în vârf de sezon estival”  spune Erwin Șimșensohn, directorul general al Teatrului de Stat Constanța.

Pe lângă regalul cultural, cu 39 de spectacole de teatru și concerte în programul principal, exista expoziții, întâlniri și dezbateri cu artiști, manageri culturali, jurnaliști culturali.

Reprezentațiile au loc la Teatrul de Vară Soveja și pe scena ce va fi special amenajată în Parcul Arheologic din centrul orașului.

Deasemenea, în cadrul campaniei promoționale  EARLY BIRD, pentru spectatorii care cumpără bilete din timp, primele 150 de bilete la fiecare spectacol programat la Teatrul de Vară Soveja și primele 50 de bilete la fiecare spectacol programat pe scena din Parcul Arheologic au tariful redus de 30 lei.

Biletele pot fi achiziționate la Sala Studio a Teatrului de Stat Constanța, din strada Ion Lahovari nr. 2A, dar și online, pe platforma MyStage

În perioada stagiunii, biletele vor putea fi achiziționate și de la casa de bilete din incinta Teatrului de Vară Soveja, cu două ore înainte de spectacole.

Programul aferent săptămânii 01.08.2022 – 07.08.2022 este:

  • Marți, 2 august 2022, ora 21:00, la Teatrul de Vară Soveja, Teatrul de Stat Constanța prezintă „GAIȚELE” de Alexandru Kirițescu, regia Lucian Iancu.   
  • Joi, 4 august 2022, ora 21:00, la Teatrul de Vară Soveja, Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu prezintă spectacolul „ÎMI PLACE CUM MIROȘI” de Neil Simon, regia Puiu Șerban.
  • Vineri, 5 august 2022, ora 21:00, în Parcul Arheologic, Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani prezintă spectacolul „EROINE” după Ovidius Publius Naso, regia Andrei Măjeri.
  • Sâmbătă, 6 august 2022, ora 21:00, în Parcul Arheologic, Centrul Cultural Județean „Theodor T. Burada” Constanța prezintă Spectacolul de folclor susținut de Ansamblul Folcloric Profesionist „BRÂULEȚUL” și invitați.
  • Sâmbătă, 6 august 2022, ora 21:00, la Teatrul de Vară Soveja, Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Chișinău prezintă spectacolul „HAMLET ÎN SOS PICANT” de Aldo Nicolaj, regia Alexandru Cozub.
  • Duminică, 7 august 2022, ora 21:00, în Parcul Arheologic, Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Chișinău prezintă spectacolul „STEAUA FĂRĂ NUME” de Mihail Sebastian, regia Alexandru Cozub.


 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii