Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:21 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacolul „Dosarele Siberiei” se va juca în Sala Studio a Teatrului de Stat Constanța

ro

02 Aug, 2023 17:00 1083 Marime text


Spectacolul „Dosarele Siberiei”, din cadrul Stagiunii Estivale a Artelor Spectacolului – SEAS 2023, se va juca pe scena Sălii Studio a Teatrului de Stat Constanța, de pe strada Ion Lahovari nr.2A, vizavi de Parcul Arheologic din centrul Constanței.
 
Evenimentul este programat mâine, 3 august, de la ora 21:00.
 
Inițial, „Dosarele Siberiei” trebuia să se joace la Teatrul de Vară Soveja, însă, conform comunicatului emis de Teatrul de Stat Constanța, a apărut o situație neprevăzută de ordin tehnic la locația menționată.
 
„Dacă, din diverse motive, nu mai doriți să fiți prezenți, contravaloarea biletului/biletelor vă va fi returnată, cu condiția de a anunța acest lucru cu nu mai târziu de jumătate de oră înainte de începerea spectacolului. Pentru biletele achiziționate online  puteți anunța printr-un email trimis la mystage, iar pentru biletele achiziționate în format fizic - puteți să le returnați direct la casieriile teatrului sau să ne trimiteți un email la tsct2013@gmail.com, în termenul menționat, și vă vom anunța când puteți recupera contravaloarea biletelor”, menționează TSC în comunicat.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii