Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:57 22 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Seri de martie la... Nagasaki și Veneția, în acorduri muzicale

ro

18 Mar, 2017 00:00 1447 Marime text
Se zice că muzica bună se ascultă pe furtună. De aceea, chiar dacă vremea este capricioasă, la final de săptămână, puteți merge la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ pentru a petrece cu... Puccini și Strauss-fiul. 
 
Seara de sâmbătă îi este dedicată delicatei japoneze Cio-Cio-San din Nagasaki, pe care iubirea pentru ofiţerul american Pinkerton o transformă în... Madama Butterfly. Rolul gingașei și devotatei Cio-Cio-San va fi interpretat chiar de o soprană din Țara Soarelui-Răsare, Akiko Hayakawa, și se va desfășura sub bagheta unui dirijor nipon, Koichi Inoue. Spectacolul „Madama Butterfly“, programat de la ora 19.00, îi va mai avea în distribuție pe Lucia Mihalache, Doru Iftene, Ioan Ardelean Anton Zidaru - București, Laurenţiu Severin, Constantin Acsinte și Ionela Duma. 
 
Duminică, Teatrul „Oleg Danovski“ vă invită să petreceți „O noapte la Veneția“, pe acordurile muzicii lui Johann Strauss-fiul. Se va lăsa cu bal mascat și multe peripeții și va fi minunat, vă garantăm, deoarece „La bal mascat, e minunat / Săruţi când vrei, pe cine vrei / Şi eşti iertat de eşti mascat / Când eşti mascat, e minunat“. Soliștii serii vor fi: Ionela Duma, Smaranda Drăghici, Silvia Simionescu - debut, Răzvan Săraru, Doru Iftene, Stefan Popov - Bucureşti, Constantin Acsinte, Laurenţiu SeverinAdrian BădilăBogdan OcheşelRobert Safta și Iulian Bratu. Conducerea muzicală a spectacolului îi aparține lui Adrian Stanache.
 
Cei care vor veni la teatru vor plăti pe un bilet 20 de lei, 25 de lei, 30 de lei sau 40 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală. Studenții, pe baza carnetului vizat la zi, și pensionarii, pe baza talonului de pensie, vor plăti pe un bilet 15 lei, iar copii și elevii, pe baza carnetului de note vizat la zi, vor plăti pe un bilet doar 8 lei.
 
Sursă foto: Facebook - Teatrul „Oleg Danovski“

Citește și:

Vești grozave de la Teatrul „Oleg Danovski“ - reduceri substanțiale la bilete
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii