Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:00 22 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vești grozave de la Teatrul „Oleg Danovski“ - reduceri substanțiale la bilete

ro

10 Mar, 2017 18:24 5222 Marime text
Vești grozave de la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ pentru spectatorii săi: începând de luni, 13 martie, preţul biletelor de spectacol pentru serile camerale și lirice din foaierul teatrului va rămâne, ca până acum, de 10 lei, însă copiii şi elevii, pe baza carnetului de elev vizat la zi, vor beneficia de acces gratuit.

Mai mult, tichetele pentru spectacolele organizate în sala de la sediul teatrului vor putea fi cumpărate la prețuri de:
  • 8  lei pentru copii şi elevi, pe baza carnetului de elev vizat la zi
  • 15 lei pentru pensionari şi studenţi, pe baza talonului de pensie şi a carnetului de student vizat la zi
  • 20 lei, 25 lei, 30 lei, 40 lei și 50 lei, în funcţie de locul ocupat în salǎ, conform diagramei sǎlii. 

„Intrarea la spectacol se va face pe baza biletului de spectacol însoţit dup caz, de talonul de pensie, de carnetul de elev sau de carnetul de student“, se arată într-un comunicat de presă al Teatrului „Oleg Danovski“.


Mai mult, din această lună, persoanele cu dizabilități beneficiază de gratuitate la intrarea în sala de spectacol. Astfel, copilul cu dizabilitate, precum şi persoana care îl însoţeşte, beneficiază de gratuitate la biletele de intrare la spectacole, la fel și adultul cu handicap grav sau accentuat, precum şi persoana care îl însoţeşte.

De altfel, după cum se precizează pe site-ul Teatrul „Oleg Danovski“: „adultul cu handicap mediu şi uşor, beneficiază de bilete de intrare în aceleaşi condiţii ca pentru elevi“. De menționat că accesul în sală se face pe baza certificatului din care reiese gradul de dizabilitate.

Sursă foto: ZIUA de Constanța

Citește și:
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii