Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:22 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prof. dr. neurolog Jean Jacques Askenasy, membru de onoare al Academiei Române, conferențiază la Tel Aviv

ro

16 Jul, 2021 11:07 2936 Marime text

  •  Jean Jacques Askenasy este profesor de neurologie al Facultății de Medicină Sackler și profesor de științe forensice al Facultății Buchman - Universitatea din Tel Aviv. Profesor asociat al Universității "Pierre et Marie Curie" din Franța. Membru de Onoare al Academiei Române și membru asociat al Academiei de Neurologie din Statele Unite ale Americii. Doctor în Științe al Institutului "C.I. Parhon" din București.
Azi, 16 iulie 2021, ora 18.00, prof. dr. neurolog  Jean Jacques Askenasy, membru de onoare al Academiei Române, conferențiază la ICR Tel Aviv.

Manifestarea va beneficia de intervențiile înregistrate ale:

- acad. Ioan Aurel Pop, președintele Academiei Române
- acad. Răzvan Theodorescu, vicepreședintele Academiei Române

Înregistrarea integrală a programului va fi publicată pe platformele de social media ale ICR Tel Aviv.

 Jean Jacques Askenasy este profesor de neurologie al Facultății de Medicină Sackler și profesor de științe forensice al Facultății Buchman - Universitatea din Tel Aviv. Profesor asociat al Universității "Pierre et Marie Curie" din Franța. Membru de Onoare al Academiei Române și membru asociat al Academiei de Neurologie din Statele Unite ale Americii. Doctor în Științe al Institutului "C.I. Parhon" din București.

Membru a 12 organizații și asociații naționale și internaționale. Este autor a 29 de cărți, 13 capitole în diferite cărți, 112 articole științifice originale, 13 premii naționale și internaționale.

Sursa foto-text: Facebook/ Academia Română
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii