Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Prețul Demnității ”, o poveste cu tineri și despre tineri, premieră la Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”

ro

21 Jan, 2023 09:24 1678 Marime text
Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”
Sâmbătă 28 ianuarie 2023, se împlinesc 20 de ani de când a luat naștere Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”, la inițiativa maestrului Lică Gherghilescu.

Sub bagheta maestrului, timp de 17 ani, mai apoi a domnului Romică Stan și în prezent a domnului Aurel Palade, teatrul și-a împlinit menirea de a oferi publicului tânăr spectacole de o înaltă calitate artistică și profesională. ,transmit reprezentanții instituției. 


Astfel, cu prilejul acestui eveniment deosebit, vă invităm la ora 19.00 la premiera spectacolului pentru tineret (14+) „Prețul Demnității ”, o poveste cu tineri și despre tineri, cu o intrigă puternică, despre moralitate și lipsa ei., transmit reprezentanții instituției. 


Un univers în care conflictul dintre generații creează divergențe de opinie, cu consecințe ........ absurde în care limitele răului nu suportă bariere. Regia artistică îi aparține domnului Lică Gherghilescu. Scenografia spectacolului a fost realizată de Mihai Constantin Ranin.

Traducerea și adaptarea textului  Inga Marcu, iar ilustrația muzicală de Sergiu Bucur.


Mulțumindu-le tuturor, artiști, tehnicieni sau personal auxiliar și în egală măsură publicului spectator, fără de care nimic nu ar fi fost posibil, echipa Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” promite să păstreze, în continuare, ștacheta calității ridicată, cel puțin, la nivelul înaintașilor și, să ducă povestea mai departe prin realizări artistice izvorâte din dragostea pentru scenă și public., mai punctează sursa citată. 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii