Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:30 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Povești cu păpuși, de urmărit în dimineți de weekend

ro

16 Apr, 2021 00:00 3198 Marime text
 
 
Ne aflăm încă în imposibilitatea de a urmări spectacole în săli de teatru, dar artiștii noștri se adaptează provocărilor impuse de vremurile în care trăim și, iată, ne pregătesc surprize frumoase, hrană pentru suflet și minte.
 
Colectivul Teatrului de copii și tineret „Căluțul de mare” din Constanța a pregătit pentru cei mici două povești celebre, cu personaje pe care copiii probabil le cunosc deja, dar pe care vor avea prilejul să le revadă în adaptări noi și incitante.
 
Astfel, sâmbătă, 17 aprilie 2021, de la ora 11, prichindeii sunt așteptați să urmărească online una din cele mai frumoase povești aparținând nemuritorului Ion Creangă, „Povestea Porcului” spectacol pus în scenă de Cristian Mitescu, actor, scenarist și regizor de teatru de animație.
Muzica îi aparține lui Dan Bălan, iar scenografia este semnată de Adrian Ștefănescu.
Personajele poveștii vor fi întruchipate de Rovena Paraschivoi, Daniela Vlad și Grațian Prisăcariu, pe vocile Anetei Forna Christu, Tiberiu Roșu, Claudia Brădescu, Ion Ciolan.
 
Duminică, 18 aprilie, de la aceeași oră 11, copiii vor putea urmări spectacolul cu „Pinocchio”, o adaptare după Carlo Collodi – o comedie muzicală având în centru celebrul băiețel de lemn și aventurile sale pline de învățăminte.
Regia și scenariul îi aparțin lui Cristian Mitescu, scenografia Eugeniei Tărășescu Jianu, iar muzica lui Dan Bălan.
 
Cei mici, dar și cei mai mari, sunt așteptați să se bucure, din confortul propriilor locuințe, de călătoria extraordinară și plină de imaginație, a păpușii năstrușnice, create de bătrânul tâmplar Gepetto.
Din distribuția spectacolului vor face parte Daniela Vlad, Daniel Minciună, Claudia Brădescu și Alina Manțu.
 
Vă invităm să urmăriți și ingenioasele promo-uri la cele două reprezentații, postate pe pagina de Facebook a Teatrului „Căluțul de mare”!
 
Sursa foto: Facebook Teatrul Căluțul de mare
 
Citește și:

Un nou spectacol multimedia la Teatrul de Stat Constanța „Cine iubește și lasă...”

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii