Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:12 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă ediție a Festivalului de Film Românesc începe la Londra

ro

10 Nov, 2016 12:03 2273 Marime text
Cea de a XIII-a ediție a Festivalului de Film Românesc, sub titlul ''Împreună și separat'', începe joi la Londra, urmând ca până la 14 noiembrie în spațiul cunoscutei săli de cinema Curzon Soho să fie prezentate producții cinematografice românești de excepție: Bacalaureat (regia Cristian Mungiu), Sieranevada (regia Cristi Puiu), Marfa și banii (regia Cristi Puiu), Ilegitim (regia Adrian Sitaru), Câini (regia Bogdan Mirică) și Acasă la tata (regia Andrei Cohn), transmite Agerpres.
 
Potrivit ICR Londra, vor fi prezenți la proiecțiile londoneze actorii Alexandru Papadopol (Acasă la tata, Marfa și banii), Ana Ciontea (Sieranevada), Vlad Ivanov (Câini), Maria Drăguș (Bacalaureat) și Alina Grigore (Ilegitim). Sesiunile de întrebări și răspunsuri cu invitații speciali din România sunt găzduite de jurnaliștii britanici Ian Haydn Smith și Mike Phillips.
 
Festivalul de Film Românesc de la Londra (FFR) este un brand care a împlinit treisprezece ani. Istoria și succesul său fac din Festivalul de Film Românesc unul dintre evenimentele culturale românești majore ale anului în Marea Britanie. Este un eveniment de tradiție, care se bucură de o audiență foarte dedicată, conform sursei citate.

Sursă foto: forbes.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii