Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:20 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O noapte venețiană, plină de culoare și feerie, la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”

ro

05 Feb, 2020 00:00 4573 Marime text

Duminică, 9 februarie, începând cu ora 18:30, veți putea petrece „O noapte la Veneția” în compania artiștilor Teatrului Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski”.


Celebra operetă de Johann Strauss, în regia artistică a bulgarului Mario Nikolov, aduce pe scenă Veneția secolului XVIII, cu moravurile sale, cu intrigile și poveștile de amor, ce nasc dileme și încurcături, rezolvate totuși într-un final fericit, în care toată lumea cântă și dansează, la carnavalul feeric din piața mare a orașului.


Spectacolul îi va avea ca protagoniști pe Laura Eftimie, Smaranda Drăghici, Silvia Simionescu, Răzvan Săraru, Doru Iftene, Ștefan Popov (București), Constantin Acsinte, Laurențiu Severin, Adrian Bădilă, Bogdan Ocheșel, Robert Safta, Iulian Bratu.


Conducerea muzicală îi aparține lui Gheorghe Stanciu, scenografia e semnată de Adriana Urmuzescu, iar coregrafia de Mihai Mîndruţiu.
Biletele se pot achiziționa de la Agenția Teatrului și online pe www.tnobconstanta.ro/bilete. Biletele se regăsesc și în rețeaua de magazine partenere Entertix.ro: Carrefour și Cărturești.


Citește și:

Un celebru spectacol de operetă, la Teatrul „Oleg Danovski” din Constanța




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii