Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:44 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Bendeac, la Constanța, pe scena Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin“

ro

02 Sep, 2019 00:00 2658 Marime text
Luni, 23 septembrie, începând cu ora 20.00, puteți vedea la Constanța spectacolul „Bani din cer“, al dramaturgului englez Ray Cooney. Piesa, care a fost pusă în scenă în 2001, la Teatrul de Comedie, de Horațiu Mălăele, îi are ca protagoniști pe Mihai Bendeac și Mihaela Teleoacă. 

Controversatul actor de comedie Mihai Bendeac, cunoscut mai ales din aparițiile sale în televiziune, întruchipează de această dată un contabil, pe numele său Henry, care trăiește visul oricărui muritor de rând: îi pică din cer o avere. Câștigul brusc, nemeritat, neanunțat vine ca o binecuvântare și ca un blestem deopotrivă, mai ales pentru soția personajului, Jane Perkins, o alcoolică interpretată de Mihaela Teleoacă.
 
Finalul spectacolului „Bani din cer“, deși fericit pentru toată lumea, este unul neașteptat, încă o dovadă că nu toate comediile sunt previzibile.
 
Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii