Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Constanța Mâine se dă startul evenimentului „Festivalul Statuilor Vivante de la Malul Mării”

ro

29 Sep, 2022 10:09 874 Marime text
 
  • Evenimentul se va desfăşura în perioada 30 septembrie – 2 octombrie, în zona centrală a municipiului Constanţa.
  • Festivalul Statuilor Vivante de la Malul Mării este finanţat de Primăria Municipiului Constanţa şi organizat de Asociaţia Culturală pentru Tineret şi Copii Art Theatre, în parteneriat cu Universitatea ‘Ovidius’ din Constanţa

În perioada 30 septembrie – 02 octombrie, pe bulevardul Tomis, respectiv în Parcul Arheologic de lângă Primăria Municipiului Constanța se va desfășura „Festivalul Statuilor Vivante de la Malul Mării”.

Este vorba despre un eveniment artistic care va surprinde teatrul stradal prin prezența statuilor vivante, a costumelor, machiajului, și, în mod special, a emoțiilor transmise prin simple mișcări.

În prima zi a festivalului, vineri, 30 septembrie, începând cu ora 17:15 studenții Facultăților de Teatru din țară (Timișoara, Iași, Craiova, Sibiu și Constanța), care au luat parte la proiectul „Moștenirea” realizat de Mihai Mălaimare, vor desfășura o paradă.

De la ora 18:00, studenții vor prezenta momentul artistic cu statui vivante din lumea lui Shakespeare.

De asemenea, în intervalul orar 16:00 – 18:00 va avea loc Atelier de fotografie Statuie Vivantă. Atelierul acesta este organizat de Școala de Machiaj Mirela Vescan, cu sprijinul Teatrului Masca din București. Publicul va observa cum se realizează un machiaj de statuie vivantă.

În cea de a doua zi, sâmbătă, 1 octombrie, începând cu ora 17:00 studenții vor prezenta momentul artistic cu statui vivante shakespeariene.

De la ora 20:00, Teatrul Masca din București prezintă spectacolul EXODUL. În intervalele orare 15:00 – 16:00 și 17:00 – 18:30, va avea loc Atelierul de fotografie Statuie Vivantă, iar de la ora 16:00 va avea loc momentul Statuilor Vivante din lumea lui Shakespeare.

Ultimul moment va fi prezentat de Teatrul Masca din București, începând cu ora 19:00. Aceștia vor pune în scenă spectacolul „Îngerii de la Văcărești”.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii