Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În weekend Întâlnire cu Floria Tosca și Giselle, la Teatrul „Oleg Danovski“

ro

10 Apr, 2018 00:00 2683 Marime text
După minivacanța de sărbători, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ îi așteaptă pe constănțeni, în weekend, pentru a urmări două spectacole în centrul cărora se află personaje feminine cu destin tragic, capabile de sacrificii supreme în numele iubirii: temperamentala cântăreață Floria Tosca și inocenta Giselle.
 
Întâlnirea cu faimosul personaj puccinian este programată sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 19.00, sub bagheta maestrului Gheorghe Stanciu. În rolul frumoasei Floria Tosca va evolua soprana Nicoleta Ardelean, pictorul Mario Cavaradossi va fi întruchipat de Răzvan Săraru, iar odiosul Scarpia va împrumuta vocea baritonului Ionuț Pascu. Alături de aceștia vor evolua: Bogdan Ocheşel - debut, Constantin Acsinte, Mădălin Băldău - debut, Iulian Bratu, Adrian Pârlea și Mihaela Ionescu.
 
Duminică, de la ora 19.00, iubitorii baletului se vor (re)întâlni cu Giselle. Dacă la sfârșitul lunii martie rolurile principale au fost interpretate de doi prim-soliști consacrați, Irina Ganea-Mihaiu și Adrian Mihaiu, spectacolul din 15 aprilie va sta sub semnul debuturilor, marcate de japoneza Nozomi Miura și de australianul Steward Douglas Callum.
 
Din distribuția spectacolului mai fac parte: Bogdan Bîrsănescu, Mayu Takahashi, Mizuki Kubota și Daia Kashiwaba. Spectacolul are la bază coregrafia clasică, de punerea în scenă ocupându-se Monica Cherecheş și Horaţiu Cherecheş.
 
Biletele pentru aceste spectacole pot fi procurate de la agenţia Teatrului „Oleg Danovski“ la preţuri de 20, 25, 30 și 40 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală. Copiii şi elevii, pe baza carnetului de elev vizat la zi, vor plăti pe un bilet 8 lei, iar pensionarii şi studenţii, pe baza talonului de pensie, respectiv a carnetului de student vizat la zi, vor cumpăra un tichet cu 15 lei.
 
Sursă foto: Facebook - Teatrul „Oleg Danovski“
 
Citește și:
 
Atmosferă înălţătoare la Teatrul „Oleg Danovski“, în Săptămâna Patimilor, cu „Requiem“, de Verdi (video)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii