Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:10 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imaginile copiilor afgani, aduse la Constanta

ro

05 Jun, 2010 03:49 1480 Marime text
2.jpgFlorin Ghioca este unul dintre fotografii români care a avut curajul să petreacă o anumită perioadă de timp în Afganistan. Inspirat de condiţiile de trai ale celor care locuiau în provincia Zabul, zonă afectată de război, a realizat un set de fotografii care înfăţişează copiii de acolo.

Fotografiile au fost expuse şi la noi în ţară, în cadrul unor vernisaje de la Cluj şi Bucureşti. Săptămâna viitoare este şi rândul constănţenilor de a se bucura de aceste fotografii. Imaginile vor fi expuse în faţa Librăriei Cărtureşti din incinta City Park Mall, în data de 12 iunie, începând cu ora 19.00. Expoziţia „Copiii războiului - Afganistan" va rămâne deschisă pentru toţi doritorii până în data de 30 iunie.

Pozele expuse sunt imprimate pe pânză canavas şi au dimensiunea 60x90 cm, 40x70 cm şi urmează să fie vândute în scop caritabil pentru a strânge bani care se vor dona copiilor din Afganistan.

Autorul fotografiilor a rămas impresionat de traiul auster al acestor copii şi speră ca în urma vernisajului să strângă suficienţi bani pentru a le cumpăra micuţilor haine şi jucării.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii