Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:54 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evenimente în Constanța Adina Potop, artă abstractă la mic dejun

ro

19 Jun, 2023 17:10 2223 Marime text


Sambata 17.06.2023, la Urban Hub in Constanta a avut loc Art Breakfast, un workshop creativ inovativ, aflat la intersectia dintre arta si gastronomie.

Andra Ulesan, event planner și fondatoarea Sur la Mer, a realizat un decor diafan si subtil, creat din papadii, iar Adina Potop (adinapotop.com),
creatoare de artă abstractă, a impartasit din tehnica ei de pictura in acrilic, imbinata cu elemente de colaj.
Adina Potop (stânga) și Andra Uleșan (dreapta)

„Am dorit sa pornim o serie de evenimente dedicate iubitorilor de arta si de frumos, sa aducem un plus de viata orasului, oferind constantenilor posibilitatea de a participa la altfel de evenimente, incarcate cultural si pline de emotie”, a declarat Andra Ulesan.

„Am urmarit sa creez un spatiu sigur de exprimare a emotiilor prin culoare si sa ghidez participantele printr-un proces intuitiv pentru a isi crea propriile tablouri abstracte. A fost ca o intalnire cu copilul interior al fiecareia, plina de caldura, joaca si savoare”, a transmis Adina Potop.


Preparatele delicioase à la Hotel Ritz de care s-au bucurat cei prezenți au fost gătite de chef Irina Tudor, iar Sophie Patisserie a oferit cate o surpriza dulce fiecarei participante.


Feedback-ul a fost unul pozitiv și cu siguranță evenimentul creativ Art Breakfast a fost primul din multele evenimente ce vor urma, atat la Constanța, cat și în restul țării.

Urban Hub Constanța este situat în municipiul Constanța, pe Strada Ioan D. Chirescu nr. 16.

Sursa foto: Andreea Filip


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii