Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:23 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eurovision Semifinala de duminică va avea loc în Salina Turda, la 90 de metri adâncime

ro

11 Feb, 2018 14:10 2075 Marime text
Semifinala Eurovision România va fi transmisă de televiziunea națională de la ora 21.00 din salina Turda, de la 90 de metru sub pământ. Artiștii au făcut, sâmbătă, primele probe de sunet in subteran.
 
La Salina Turda, ecoul din mina este acoperit de vocile concurenților Eurovision România, anunță TVR. Peste 20 de tone de echipamente au fost coborate în subteran. Printr-un tunel s-au întins câte 4 kilometri de cablu pentru fiecare camera de luat vederi. Concursul va fi difuzat live, de la ora 21.00, la TVR 1, TVR HD, TVRi, TVR Moldova și pe TVR+.
 
Pentru realizarea show-ului in condițiile speciale din Salina Turda, echipa Eurovision România mizează pe un spectacol de lumini creat cu 70 de capete mobile inteligente și 70 de proiectoare convenționale, instalație de sunet cu boxe perimetrale și 30 de metri pătrați de ecrane LED.
 
Telespectatorii vor afla, duminică, cei trei câștigatori ai semifinalei de la Salina Turda din show-ul prezentat de Diana Dumitrescu și Cezar Ouatu. Cei doi artiști vor fi sustinuți, din Camera Verde, de Loredana Corchis, realizator TVR Cluj.
 
La finalul show-ului, câștigătorii serii, membrii juriului - Marian Ionescu, Ilinca Bacila, Nicu Patoi, Liliana Ștefan, Viorel Gavrilă - și prezentatorii vor susține o conferință de presă, în direct la TVR 1, TVR HD, TVR International și TVR Moldova precum și pe TVR+.
 
 Marea finala Eurovision România va avea loc la București, la Sala Polivalentă, pe 25 februarie. În ultimul act al selecției naționale, publicul este singurul care va alege reprezentantul României pentru scena din Lisabona, dintre cele 15 piese rămase în concurs.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii