Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:43 16 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Degețica“, premieră pentru cei mici, la Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“ Constanța

ro

10 Oct, 2019 00:00 2612 Marime text
Duminică, 13 octombrie, debutează noua stagiune 2019-2020, la Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“ Constanța, iar micii spectatori sunt așteptați să se bucure de o îndrăgită poveste a lui Hans Christian Andersen.
 
„Degețica“ este cel mai recent spectacol din repertoriul teatrului, pus în scenă de regizorul și scenaristul Toma Hogea, scenografia fiind creată de Mihai Pastramagiu. Compozitorul Tibor Cari a semnat muzica, efectele vizuale și de lumină îi aparțin light designer-ului Adrian Buliga, iar coregrafia este realizată de Geta Răvdan Huncanu.
 
Piesa pentru copii va avea o dublă reprezentație în deschiderea stagiunii, de la orele 10.00 și 11.30, spectacolul adresându-se prichindeilor cu vârste de la trei ani în sus.
 
Actorii care vor da viață personajelor de poveste sunt: Rovena Paraschivoi, Tiberiu Roșu, Claudia Zaharia, Arina Cojocaru, Clara Ghiuvelechian, Grațian Prisacariu, Daniela Vlad, Ion Ciolan și Daniel Minciună.
 
„Alături de Mărunțica, cei mici se vor întâlni cu multe alte personaje cum ar fi Căluțul năzdrăvan, sufletist și milos, Femeia «cea harnică, bună la suflet, care își dorea un copil», Zâna cea bună, Cloanța cea vicleană, Fluturașul pasionat de dulceață, Broscoiul, Lupul și Vântul“, potrivit organizatorilor.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii