Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:39 16 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De unde putem cumpăra cartea "Jazz cu fructe exotice", lansată de eleva din Eforie Sud Ioana Bărbuliceanu

ro

23 Dec, 2017 09:15 2397 Marime text
Cu prilejul Zilei Mondiale a Educației (5 octombrie), Ioana Bărbuliceanu a lansat cartea "Jazz cu fructe exotice". Ioana este elevă în clasa a XII-a în cadrul Liceului Teoretic ”Carmen Sylva” din Eforie Sud.
 
Acesta a fost editată de editura Coresi şi costă 45 de lei.
 
”Am scris această carte din mai multe motive. În primul rând, a fost nevoia de a mă afirma. În al doilea rând, am căpătat o afecțiune deosebită pentru locuri și oameni față de care am simțit mereu că nu mă pot exprima îndeajuns. Mi-am găsit inspirația în Doors Club din Constanța, care îmi este refugiu, și în oamenii care îi dau viață, datorită cărora zâmbesc cel mai des. Mulțumiri speciale lor pentru că, de fapt, ei mi-au dăruit mie, acest roman.”


Potrivit autoarei, cartea ”s-a născut din frustrări, emoții puternice, experiențe marcante, dor de vară, din lacrimi, multe căni cu ceai de ghimbir, prietenii cu oameni extraordinari, recitaluri pe vreme rece, din călătorii memorabile și discuții profunde cu persoane profunde și cu mine însămi, din multe cărți citite, muzică și multe nopți nedormite.” Personajele și evenimentele din carte nu sunt reale, dar sunt inspirate din lumea Ioanei.
 
Sursă foto: Liceului Teoretic ”Carmen Sylva”

Citeşte şi:
 
Ioana Bărbuliceanu a lansat cartea "Jazz cu fructe exotice" (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Vasile Poenaru, editor 23 Dec, 2017 13:50 Cartea "Jazz cu fructe exotice" - o foarte buna lectura de vacanta - se poate comanda la Editura Coresi prin telefon - 0722156408 -, prin e-mail - coresi@coresi.net sau office@epublishers.info - sau prin aceasta pagina de web: http://librariacoresi.ro/shop/product/jazz-cu-fructe-exotice-877