Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:36 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța culturală O capodoperă pucciniană, în acest weekend, la Teatrul de operă și balet „Oleg Danovski”

ro

09 Feb, 2022 00:00 2566 Marime text
  • Sâmbătă, 12 februarie 2022, suntem așteptați la o seară de operă – Tudandot, de Giacomo Puccini
Povestea principesei chineze Tudandot va putea fi urmărită în această sâmbătă, începând cu ora 18:30, pe scena Teatrului de operă și balet „Oleg Danovski” din Constanța.
 
Opera în trei acte compusă de Giacomo Puccini, după o piesă de Friedrich Schiller, s-a confruntat cu o mulțime de obstacole, înainte de a putea vedea luminile rampei. Puccini a murit cu puțin înainte de a o încheia, opera fiind completată, orchestrată și aranjată de fostul său elev, Franco Alfani.
 
Totuși, a rămas una dintre capodoperele artei lirice, iar fiecare prilej de a vedea spectacolul poate fi o ocazie de a ne bucura sufletele, de a afla încă o dată că iubirea e singura care învinge.
 


Regia artistică și light designul reprezentației de pe scena Teatrului au fost semnate de Alice Barb, scenografia îi aparține Adrianei Grand, iar soliști vor fi Elena Rotari, Răzvan Săraru, Laura Eftimie, Leonard Bernardm Marius Turtoi, Cristian Caragea, Marius Eftimie, Doru Iftene, Anton Zidaru și Ionuț Neagu. Dirijorul orchestrei este Koichi Inoue (Japonia), iar maestru de cor, Adrian Stanache.
 
Biletele se pot achiziționa de la Agenția Teatrului și online. Regulament, info spectatori în contextul COVID-19, info bilete și Agenție pe www.tnobconstanta.ro/bilete.

Citește și: Evenimente la sfârșit de lună, la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ (galerie foto)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii