Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:51 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comedie „cu berze” la Casa de Cultură din Constanța

ro

28 Jan, 2020 00:00 2696 Marime text

Dacă n-ați mai avut ocazia unei seri relaxante, sunteți invitați la o comedie spumoasă ce va fi prezentată pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Constanța, sâmbătă, 15 februarie 2020, începând cu ora 19.


„Barza domnului ministru” este o adaptare după piesa dramaturgului francez André Roussin, scrisă în anul 1951 și care înlănţuie o suită de situaţii pline de haz, în care qui-pro-quo-urile se succed rapid, iau personajele dau replici scânteietoare.
Regia spectacolului montat de Teatrul Principal este semnată de Lucian Iancu, iar din distribuție fac parte actorii Adriana Trandafir, Gabriel Fătu, Mihai Ciucă, Laura Cosoi și Doina Teodoru.


Potrivit organizatorilor, avem de-a face cu „o comedie explozivă şi extrem de vie, la care actorii și regizorul vă invită să râdeţi şi să vă simţiţi bine. Sunteți așteptați la un spectacol viu, plin de energie şi voie bună, un spectacol proaspăt care vă va da şansa să uitaţi, pentru un timp, de grijile zilnice şi să vă amuzaţi alături de câţiva dintre actorii de seamă ai teatrului românesc.”


Citește și:

Folkişti de „colecţie”, pe scena Casei de Cultură
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii