Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:02 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” vă așteaptă în această săptămână la două avanpremiere

ro

26 Oct, 2021 21:46 2670 Marime text
  • În această săptămână, Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” vă așteaptă cu două avanpremiere: Le loup et le lion /Lupul și leul: O prietenie ca-n povești și The Last Night in Soho/A fost odată-n Soho.

Joi, 28 octombrie, de la ora 12:00, cei mici și cei mari sunt invitați la filmul 2D, dublat în limba română, Lupul și Leul: O prietenie ca-n povești. Un film cu multe aventuri, care ne arată că prietenia adevărată nu are limite! Alma, studentă la conservator, revine pe meleagurile natale, o insulă aflată in pădurea canadiană, unde întâlnește un pui de leu și un pui de lup. Între ei se va crea o legătură specială, o prietenie ca-n poveștpi!

Tot joi, de la ora 18:50, The Last Night in Soho/A fost odată-n Soho, horror-ul psihologic al lui Edgar Wright, rulează la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”. Povestea o are în centrul atenției pe Eloise, desginer de modă, care poate să se întoarcă prin căi misterioase în anii ’60, unde întâlnește o cântăreață uluitor de frumoasă și de talentată. Dar strălucirea nu este ceea ce pare a fi, iar visele din trecut se transformă în ceva mult mai întunecat și mai înfricoșător. În distribuție îi regăsim pe Anya Taylor-Joy, Thomasin McKenzie și Diana Rigg. O producție Focus Features, care te va face să admiri eleganța anilor ’60, și în același timp să te sperii, trăind frica alături de personajul principal.

Biletele le găsiți pe site-ul www.centruljeanconstantin.ro sau la casieria centrului din B-dul Ferdinand, nr.56 înainte cu 30 de minute de începerea proiecțiilor.

Accesul se face prin prezentarea unui certificat COVID valid care să ateste vaccinarea sau o dovadă a trecerii prin boală (perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2). Purtarea măștii de protecție este obligatorie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii