Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:49 11 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Biblioteca județeană „I.N. Roman” funcționează în program de vară

ro

07 Jul, 2020 00:00 1969 Marime text

Redeschisă la începutul lunii trecute, după o perioadă de carantină, dar cu activitate neîntreruptă în mediul online, cu un nou regulament de funcționare, impus de pandemie, Biblioteca județeană „I.N. Roman” din Constanța a trecut, începând cu 1 iulie, la programul de vară, la fel ca și în ceilalți ani.
Cu excepția zilelor de sâmbătă și duminică, atunci când este închis, toate secțiile pot fi accesate luni între orele 13-20, marți, joi și vineri între orele 8 – 16, iar miercuri între orele 12 - 20.
Acest program este valabil până la data de 31 august 2020.
 
Totodată, vă reamintim noile condiții de desfășurare a activității în cadrul acestei instituții.
Accesul în instituție al utilizatorilor se va face pe ușa din dreapta clădirii (cum se privește din afară), în timp ce ieșirea se va face pe ușa din stânga clădirii; accesul, atât al utilizatorilor, cât și al salariaților, va fi permis numai după utilizarea covoarelor cu dezinfectant pentru încălțăminte aflate la intrare și în condiţiile purtării de mască (medicală/nonmedicală), care trebuie să acopere gura şi nasul.
La intrarea în sediu se efectuează, în mod obligatoriu, triajul epidemiologic și dezinfectarea obligatorie a mâinilor.
Nu se va permite accesul în instituție al persoanelor care prezintă simptome de infecţie respiratorie (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală alterată).
 
Citește și:

Noul regulament de funcționare a Bibliotecii județene „I.N. Roman”, impus de restricțiile pandemiei de COVID19
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii