Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:21 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Biblioteca Județeană Constanța Festivalul European Latin Grec ediția 2024 - „Adunarea femeilor” de Aristofan (VIDEO)

ro

22 Mar, 2024 11:27 509 Marime text
Sursă foto: Facebook/Biblioteca Județeană Constanța
 
  • Lectură publică din „Adunarea femeilor” de Aristofan este tema din acest an a Festivalului European Latin Grec ajuns la ediția a XVIII-a (Biblioteca Județeană „I. N. Roman” Constanța participă la acest festival din anul 2018).
     
Lectură publică din „Adunarea femeilor” de Aristofan este tema din acest an a Festivalului European Latin Grec ajuns la ediția a XVIII-a (Biblioteca Județeană „I. N. Roman” Constanța participă la acest festival din anul 2018), transmite Biblioteca Județeană Constanța.

Festivalul Euopean Latin-Grec este organizat de Universitatea din Lyon și are drept scop promovarea operelor literaturii grecești și latine prin lectură publică, saloane de carte, expoziții, spectacole și simpozioane organizate de instituții de cultură, universități, școli din lumea francofonă.

Evenimentul este organizat de bibliograf dr. Angela-Anca Dobre cu participarea doamnelor: bibliograf dr. Luminița Stelian, bibliotecar Doina Moșoiu, bibliotecar Ruxandra Hondrea și bibliotecar Georgiana Mihăilă, a încheiat sursa citată.



Citește și:
In memoriam Constantin Zamfir Dumitru, directorul cu cel mai lung mandat din istoria Bibliotecii Județene Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii