Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Artistul Mircia Dumitrescu invită publicul la o experienţă vizuală inedită Expoziţia aniversară „Călătoria“, la Academia Română. Program de vizitare (galerie foto)

ro

07 Jul, 2021 10:40 3336 Marime text

  • Expoziţia cuprinde lucrări de gravură, desen, sculptură și tapiserie realizate în ultimii cinci ani și grupate în cicluri compoziționale bine definite.
  • Artistul Mircia Dumitrescu invită publicul la o experienţă vizuală inedită, spectaculoasă, monumentală prin viziune și construcție, cu o expresivitate artistică impresionantă.
Expoziția aniversară „Călătoria“ dedicată lui Mircia Dumitrescu, artist plastic, membru corespondent al Academiei Române se desfășoară în Sala „Theodor Pallady“ a Bibliotecii Academiei Române.

Intrarea este liberă.

Program de vizitare este în intervalul 29 iunie – 1 august 2021, de luni-vineri, în intervalul ora 10.00-14.00, conform programului de funcţionare a bibliotecii.

Expoziţia cuprinde lucrări de gravură, desen, sculptură și tapiserie realizate în ultimii cinci ani și grupate în cicluri compoziționale bine definite. Artistul Mircia Dumitrescu invită publicul la o experienţă vizuală inedită, spectaculoasă, monumentală prin viziune și construcție, cu o expresivitate artistică impresionantă.

Organizată în an aniversar, expoziția este dedicată memoriei părinților artistului, Bălașa și Atanase.

Sursa foto-text: Facebook/ Academia Română
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii