Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:15 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zvonuri trăsnite despre pandemia Covid, devenite virale „Circulă salvările goale cu sirena pusă ca să ne sperie, să stăm în casă și să ne vaccinăm“

ro

15 Jan, 2022 15:24 1611 Marime text

O postare pe pagina de Facebook RO Vaccinare a pus laolaltă cea mai nouă colecție de zvonuri trăsnite care circulă în legătură cu pandemia Covid și vaccinarea împotriva virusului.




Prima "bazaconie" este postată pe pagina oficială a Platformei naționale de informare și face referire la vaccinarea împotriva COVID-19: “Circulă salvările goale cu sirena pusă doar ca să ne sperie, ca să stăm în casă și să ne vaccinăm.”



Și, în comentarii, internauții au continuat colecția zvonurilor : 

„Teoria celor 7 doze pusă în practică de Bill Gates, George Soros și Anthoni Fauci: se vor administra 7 doze. Prima afectează splina și distruge sistemul imunitar, a doua distruge 75% din capacitatea corpului de a produce celule albe, a treia conține fix 81 de bacterii menite să ducă la tot felul de boli cronice, a patra conține 8 tulpini de SIDA. Sursa nu precizează ce conțin dozele 5, 6 și 7, dar toți vor fi dependenți de doze pentru a putea supraviețui. Ar fi de râs, dar la câte distribuiri și comentarii am văzut… Trist!“.

 „Când a văzut rata scăzută de vaccinare, Oculta a eliberat omicronul care e, de fapt, un vaccin cu auto-răspândire. Bine, eu am scris elocvent și respectând norme ortografice, ortoepice și de puctuație. Autorul "perlei" a scris, evident, de-a valma.“   
 


Postarea integrală de pe pagina RO VACCINARE 



😵‍💫 Ce bazaconii ați mai auzit în ultima perioadă?


Începem noi: “Circulă salvările goale cu sirena pusă doar ca să ne sperie, ca să stăm în casă și să ne vaccinăm.”


[‼️] Deja numărul de infectări și de internări în spital este în creștere. Vom tot auzi și vedea salvări care transportă pacienți COVID-19 cu forme severe.


[🙏] Vă rugăm: aveți încredere în medici și informați-vă din surse credibile, oficiale!


[✅] Respectați măsurile de protecție și mergeți la vaccinare.


[⚠️] Dacă aveți o problemă de sănătate, vă rugăm să luați legătura cu medicul de familie.


[❗️] Vă simțiți rău? Nu așteptați și nu riscați, sunați la numărul unic pentru urgențe: 112.




Sursa foto: facebook/ RO VACCINARE 



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii