Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:24 09 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Valeriu Gheorghiță s-a vaccinat cu doza a treia. Ce îi sfătuiește pe români

ro

07 Oct, 2021 14:56 850 Marime text
  • Președintele CNCAV, colonel dr. Valeriu Gheorghiță, a primit astăzi a treia doză de vaccin împotriva COVID-19
  • După vaccinare, Valeriu Gheorghiță a îndemnat la respectarea măsurilor de protecție, și a mai rugat oamenii să înțeleagă că doar prin vaccinare putem salva viețile semenilor noștri.
Președintele CNCAV, colonel dr. Valeriu Gheorghiță, a primit astăzi a treia doză de vaccin împotriva COVID-19 la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central “Carol Davila” din București.

După vaccinare, Valeriu Gheorghiță a îndemnat la respectarea măsurilor de protecție, și a mai rugat oamenii să înțeleagă că doar prin vaccinare putem salva viețile semenilor noștri.

Iată ce a transmis Col. dr. Valeriu Gheorghiță, președintele CNCAV, după ce a primit a treia doză (booster) de vaccin împotriva COVID-19

“Dragi români,

Vă rog să înțelegeți mesajul nostru: avem nevoie de fiecare dintre dumneavoastră... nu mâine, nu peste o săptămână, ci acum... avem nevoie să ne fiți alături, să ne ajutați, să aveți încredere în noi. Personalul medical a fost, este și va rămâne la datorie și după această pandemie care a schimbat vieți și a curmat destine.

Este păcat ca locul siguranței să fie umbrit de vocile celor care încurajează și rostogolesc teorii ale conspirației, fără fundament, fără baze științifice, dar care, prin modul de abordare, destabilizează opinii și generează nesiguranță și ezitare. Aveți încredere în actul medical și în știință! Aveți încredere în Adevărații profesioniști din sănătate!

Este important să respectați și măsurile igienico-sanitare.

Vă rog să înțelegeți că doar prin vaccinare putem salva viețile semenilor noștri.

Ne uităm la restul țărilor cu sisteme de sănătate mult mai performante... aproape toate au fost depășite de numărul mare de cazuri în lipsa vaccinului. Astăzi, însă, situația s-a schimbat. Numărul de internări a scăzut semnificativ și mai important, numărul de decese este mult diminuat.


În UK, institutul de sănătate publică transmite un mesaj clar și fără echivoc: vaccinarea a evitat peste 125.000 de decese, 250.000 de internări și peste 24 milioane de infectări!”,a precizat Col. dr. Valeriu Gheorghiță, președintele CNCAV, după ce a primit a treia doză (booster) de vaccin împotriva COVID-19

Sursa foto: Facebook/ RO VACCINARE (Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila") 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii