Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:17 27 09 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se împlinește un an de când în România a demarat campania de vaccinare împotriva COVID-19

ro

27 Dec, 2021 20:46 1480 Marime text
Luni, 27 decembrie, se împlinește 1 an de când în România a demarat campania de vaccinare împotriva COVID-19, în tandem cu restul țărilor din Uniunea Europeană!

Potrivit Ro-Vaccinare ziua de 27 decembrie 2020 a reprezentat un prim pas către atât de așteptata revenire la normalitate. Pentru mulți dintre noi a reprezentat speranța că împreună, prin vaccinare, putem învinge această pandemie. Greul de abia atunci începea!
 

„A urmat o perioadă plină de provocări logistice, medicale, și mai ales de comunicare, care ne-au testat echilibrul, maturitatea profesională, anduranța și capacitatea de comunicare a unor momente de criză!


Au fost și momente pline de satisfacție profesională atunci când procesul de vaccinare a devenit operațional și etapă cu etapă toți cei care au dorit să se vaccineze au putut face acest lucru. Fiecare persoană care a ales să se vaccineze ne-a motivat și a reprezentat pentru noi un pas înainte, un pas către normalitate“ - se arată în mesajul Ro-Vaccinare.După 1 an de zile, în România au fost administrate peste 15.749.303 de doze de vaccin și au fost vaccinate peste 7.918.813 de persoane cu cel puțin o doză, peste 7.781.563 de persoane cu schemă completă și peste 1.960.336 de persoane cu doza de booster. A fost și este un efort fără precedent!
 

„Este un bun prilej să mulțumesc echipei mele, care a fost la datorie în această perioadă, precum și personalului medical, tuturor colegilor care s-au informat despre vaccinare, au transmis mai departe informațiile, au ales să se vaccineze, și au dat astfel, un mesaj de încredere;


Mulțumesc, de asemenea, tuturor celor cu care am fost onorat să colaborez în acest an, dar și celor de acasă care ne-au acordat încredere și ne-au susținut! În egală măsură, aș vrea să mulțumesc reprezentanților mass media pentru atenția acordată subiectului și profesionalismul dovedit în relatarea evenimentelor.


Continui să sper că doar prin empatie, onestitate, dialog și comunicare, prin găsirea acelui obiectiv comun care să ne reprezinte, putem combate dezinformarea, ezitarea, scepticismul și neîncrederea!Să avem un an mai bun și să rămânem responsabili și solidari pentru sănătate!

La mulți ani, dragi români!” - a transmis dr. Valeriu Gheorghiță coordonatorul campaniei de vaccinare.  

Sursa foto: Facebook/Ro-Vaccinare
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii