Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:08 14 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea. Controale privind limitarea răspândirii virusului SARS-COV-2

ro

06 Apr, 2021 13:20 555 Marime text
  •  Valoarea sancțiunilor contravenționale a depășit 15.000 lei 
În ultimele 24 de ore, peste 60 de polițiști, polițiști locali și reprezentanți ai autorității locale au acționat, sub coordonarea Instituției Prefectului- Județul Tulcea, pentru verificarea modului în care se respectă prevederile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
 
Astfel, au fost verificate peste 542 obiective/locații (societăți comerciale, restaurante, terase, parcuri, mijloace de transport în comun, gări), fiind legitimate aproximativ 711 persoane și verificate peste 62 de mijloace de transport în comun.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate peste 51 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 15.750 de lei.
 
Pe parcursul activităților de control, polițiștii aduc la cunoștința cetățenilor necesitatea, dar și obligativitatea purtării măştii de protecţie astfel încât să acopere nasul și gura.
 

„Vă reamintim faptul că polițiștii acționează preventiv, însă față de abaterile de la normele în vigoare vor fi luate măsurile legale care se impun. Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm efortul comun pentru limitarea răspândirii SARS-COV-2”, precizează IPJ Tulcea. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii