Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:42 01 12 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tatăl unei fete din grupul de 30 de vasluieni, veniți pe litoral - „O tratez acasă cu paracetamol și aspirină”

ro

06 Aug, 2020 17:03 5978 Marime text


O tânără, fată de ambulanțier, a decis să meargă în vacanţă, deşi tocmai aştepta rezultatele testului Covid-19. Când au venit rezultatele, fata era deja la mare. Iar testul era pozitiv. Un microbuz a transportat o parte din grup înapoi în Vaslui, iar 10 din cei 17 tineri care s-au întors acasă ca suspecți au fost confirmați pozitiv.

Tatăl unei alte tinere din grupul devenit focar este de părere că autoritățile au stricat vacanța copiilor.

Bărbatul a declarat pentru Vremea Nouă că nu crede în noul coronavirus, nici în ce au declarat autoritățile sanitare și că își va trata copilul acasă cu aspirină și paracetamol, pentru a nu lua parte la un plan bine pus la punct prin care se urmărește obținerea unor bani.

„Fata mea se aflã într-una din ambulanțele care se întorc acum din Constanța. De asearã comunic continuu cu ea, mã ține la curent cu tot ce se întâmplã acolo. Mi-a spus cã niciun coleg din grupul ei nu strãnutã, nu tușește, toti sunt sãnãtoși, dar supărați cã sunt nevoiti sã se întoarcã acasã mult mai devreme. Au plecat pe litoral vinerea trecutã si urmau sã se întoarcã vinerea asta.

Și-au întrerupt vacanta din cauza acestei mascarade. Nu cred în povestea asta atât timp cât statul “mãnâncã” bani pentru fiecare caz de COVID-19 raportat. Pentru autoritãtile sanitare, starea în care suntem e idealã pentru cã acum se fac foarte multi bani.

(...) Totul e cusut cu ațã albã. De asta i-am si spus fetei cã în momentul când ajunge acasã, va sta în izolare, dar la spital eu nu o duc sub nicio formã. Nu are ce cãuta acolo. O tratez acasã cu paracetamol si aspirinã, medicamentele care se dau si în spital”, a declarat tatăl.
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gâgă 06 Aug, 2020 23:47 Oare dl Silviu Brucan l o fi cunoscut pe dl vedeta al acestui articol cand a facut celebra afirmatie despre majoritatea poporului roman?