Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:40 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Militar din Constanța, desemnat drept unul din centrele de depozitare pentru vaccinul anti Covid

ro

24 Nov, 2020 13:09 2095 Marime text
  • MapN a precizat că această Campanie de vaccinare anti-COVID-19 este o problemă de securitate națională.
  • Dozele de vaccin anti Covid vor fi depozitate și la spitalul militar din Constanța.
MapN a identificat mai multe  centre de depozitare în condiții speciale a dozelor de vaccin care necesită condiții de stocare la temperatura de -80°C.

2020 va rămâne cu siguranță unul din cei mai dificili ani, pandemia ne-a schimbat tuturor viețile și ideea de a ne întoarce la normal este ceea ce își dorește fiecare.

Am spus încă de la început România, fii puternică!. Putem rezista doar împreună așa că noi ne vom îndeplini rolul de a susține lupta împotriva acestui virus. Cum?

 Am identificat centrele de depozitare în condiții speciale a dozelor de vaccin care necesită condiții de stocare la temperatura de -80°C, centrul principal fiind Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, iar șase spitale militare de urgență (de la Timișoara, Craiova, Brașov, Cluj-Napoca, Iași și Constanța) au fost desemnate drept centre regionale de depozitare.

Vom asigura transportul dozelor de vaccin cu mijloace terestre și aeriene, de la sosirea în țară a acestora către centrele regionale de depozitare;

Vom sprijini distribuția către centrele vaccinare din țară și echipele de vaccinare cu resursă umană calificată, transmit reprezentanții MApN.


Sursa foto: Facebook/ Ministerul Apararii Nationale, Romania - www.mapn.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii