Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:49 26 05 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rompetrol Bulgaria sprijină eforturile autorităților în lupta împotriva COVID-19

ro

07 Apr, 2020 13:48 788 Marime text
KMG International, prin subsidiara Rompetrol Bulgaria, a donat 10.000 de litri de combustibil pentru susținerea autorităților bulgare în lupta împotriva pandemiei de COVID-19. Donația este coordonată de Uniunea Națională a Municipiilor din Bulgaria, ia rcarburanții vor ajunge în peste 20 de localități din toată țara, printre care Varna, Burgas, Plovdiv, Ruse sau Stara Zagora.
 

„Grupul KMG International este implicat și sprijină autoritățile pentru a minimiza efectele pandemiei în toat ețările afectate, unde este prezent brandul Rompetrol. Acum, când distanța socială a devenit o obligativitate, trebuie să rămânem împreună în solidaritate și să susținem toate eforturile publice, pentru a depăși situația generată de COVID-19”, a declarat Ivaylo Trendafilov, directorul general al Rompetrol Bulgaria.

 
Stațiile de carburanți Rompetrol din Bulgaria continuă să funcționeze în conformitate cu măsurile de siguranță sporite la nivel național. În contextul evoluției rapide a răspândirii cu noul coronavirus, prioritatea principală a companiei este asigurarea protecțieișisiguranței angajaților și a familiilor acestora, precum și sprijinul necondiționat și măsuri preventive aplicate pentru toți asociații și clienții care utilizează produsele și serviciile Rompetrol. Acțiunile deja implementate sunt corelate cu deciziile luate de autorități, iar Rompetrol Bulgaria respectă toate recomandările aflate în vigoare și va respecta toate măsurile care vor fi anunțate în ceea ce privește evoluția situației.
 
În stațiile Rompetrol a fost implementat un program strict: în fiecare oră, se igienizează / dezinfectează suprafețele de contact: mânerele tuturor ușilor, mesele din zona gastro / terasă, tejgheaua de la casele de marcat, mesele pentru prepararea cafelei, părțile exterioare ale ferestrelor gastro, tastaturi, butoanele de spălare auto și sistem de vid, ale aparatelor de presiune / apă, cele presetate de la pompe, butoanele de citire a cardului pompei (orts), alte echipamente cu care clientul / angajatul intră în contact direct. Pardoseala stației este curățată / spălată de cel puțin patruori pe zi (24 de ore). Produsele gastronomice sunt servite în ambalaje de unică folosină, iar același lucru se aplică și pentru paharele de cafea. Rompetrol recomandă păstrarea unei distanțe adecvate între clienți, de cel puțin un metru și jumătate.
 
Despre Rompetrol  Bulgaria
 
Rompetrol Bulgaria face parte din Grupul KMG International - companie de petrol și gaze care operează pe 11 piețe internaționale. Cu peste 6000 de angajați din diferite țări, KMG International deține și operează 3 unități de producție în România și o rețea de peste 1000 de puncte de distribuție a combustibilului în România, Moldova, Georgia și Bulgaria.
 
KMG International este deținut de KazMunayGas, compania națională de petrol și gaze din Kazahstan. În România, KMG International deține una dintre cele mai mari și mai moderne rafinării din regiunea Mării Negre - Petromidia Navodari, cu o capacitate de rafinare de peste 5 milioane de tone/an.
 
KMG International deține și rafinăria Vega din Ploiești – singuru lproducător de hexanșibitum din România - și singura Divizie de Petrochimie din țară – capabilă să producă polimeri, folosiți în diferite domenii, inclusiv fabricarea echipamentelor de protecție necesare în sistemul santiar.
 
Rompetrol Bulgaria operează o rețea de 56 de benzinării în toată țara și furnizează clienților bulgari combustibili de calitate, realizați la cele mai înalte standard, în rafinăria Petromidia. Compania urmărește dezvoltarea activă în următorii ani, inclusiv extinderea rețelei și îmbunătățirea constantă a calității serviciilor.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii