Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:13 30 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În ajutorul șoferilor Alimentare la stațiile Rompetrol din Bulgaria, cu cardul Fill&Go

ro

24 Jun, 2019 13:54 1339 Marime text
Românii care tranzitează Bulgaria pot alimenta de la stațiile Rompetrol folosind cardurile Fill&Go. Facilitatea a intrat în vigoare pe 18 iunie, dată la care Rompetrol a extins sistemul specializat care permite acumularea de puncte și beneficii, dar și alimentarea pe credit (plata se poate face ulterior).

Serviciul Cross Country este o nouă funcţionalitate dedicată atât clienţilor Fill&Go Personal, cât si Fill&Go Business. Campania a fost lansată sub deviza “Fără graniţe cu Fill&Go”. Şi şoferii bulgari pot folosi cardul pentru achiziţii de carburant în România.

Cardul Fill&Go poate fi folosit atât pentru identificare la pompă, cât și pentru plăți în restaurantele Hei și magazinele din stațiile Rompetrol, ca un card obișnuit de cumpărături, compania oferind şi puncte Rompetrol Go. Acesta este securizat cu cip, fiind identificabil prin seria înscrisă pe el și prin codul de client Fill&Go alocat fiecărui utilizator.

Fie că vorbim de români care vor să-și petreacă o vacanță pe litoralul bulgăresc, fie care vorbim de turiști care vor să ajungă în Grecia sau Turcia, ei se vor putea opri la stațiile Rompetrol, iar dacă dețin un card Fill&Go, îl pot folosi și în Bulgaria cu aceleași beneficii pe care le au și în România.
Lansarea serviciului Cross Country vine în momentul potrivit, pentru că, în timpul verii, tranzitarea graniței româno-bulgare este mai intensă. Spre exemplu, în perioada concediilor, mii de mașini trec zilnic din România în Bulgaria prin punctele de trecere ale frontierei din județul Constanța. În drumul lor pe litoralul bulgăresc, șoferii pot alimenta cu cardul Fill&Go la stațiile Rompetrol din Shumen, Sunny Beach, Varna sau Burgas (unde se regăsesc patru stații Rompetrol).

Rompetrol, brand românesc de renume și tradiție, operează în Bulgaria o rețea de 57 de benzinării. Ele sunt alimentate, în mare proporție cu carburanți care provin de la rafinăria Petromidia, cea mai mare și mai performantă rafinărie din România.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii