Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:46 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primul minor cu COVID-19, vaccinat, care a ajuns la Spitalul de Pediatrie Sibiu. În ce stare se află

ro

22 Nov, 2021 15:44 1373 Marime text
  • Prima dată când la spitalul de copii din Sibiu este internat un minor COVID-19 pozitiv vaccinat.

Primul copil diagnosticat cu COVID-19, care fusese vaccinat şi a necesitat internare la Spitalul Clinic de Pediatrie din Sibiu, este o adolescentă de 15 ani, cu evoluţie bună, a declarat luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al spitalului, medicul Ioana Mătăcuţă.
 

"Este vorba despre o fetiţă de 15 ani, internată din data de 18 noiembrie, cu simptomatologie digestivă şi care are o evoluţie bună, avându-se în vedere externarea în zilele următoare. Schema de vaccinare nu este completă, fetiţa fiind vaccinată doar cu prima doză", a explicat medicul Ioana Mătăcuţă.



Este pentru prima dată când la spitalul de copii din Sibiu este internat un minor COVID-19 pozitiv vaccinat.


În total, în spitalele din judeţul Sibiu se mai află, luni, 46 de pacienţi COVID pozitivi vaccinaţi. În cele opt spitale din judeţul Sibiu unde sunt îngrijiţi pacienţii cu COVID-19 sunt internaţi însă 273 de bolnavi, dintre care majoritatea sunt nevaccinaţi, a anunţat luni, Prefectura Sibiu. 

 
Sursă foto: unsplash.com

Citește și: Situația paturilor ATI din întreaga țară Câte locuri disponibile mai sunt în spitale pentru pacienții aflați în stare gravă​

Incidența COVID-19 în județul Constanța a ajuns sub pragul de 3 cazuri la mia de locuitori. Care este situația pe localități
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii