Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:32 14 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul George Scupra, anunţ către locuitorii orașului Ovidiu „Vă sigur că facem tot posibilul ca familiile noastre să fie în siguranță“

ro

15 Mar, 2020 16:45 1181 Marime text
Primarul George Scupra a transmis locuitorilor orașului Ovidiu că autoritatea publică locală face tot ceea ce este necesar pentru a preveni orice lucru ce ar putea să determine o situație de risc major în oraș.
 

,,Dragii mei, traversăm cu adevărat o perioadă dificilă, cu impact puternic asupra tuturor, însă acum, mai mult ca oricând, trebuie să ne fim alături unii altora, să ne sprijinim, dar în același timp să dăm dovadă de civism. Vreau să vă asigur de tot sprijinul meu și să vă spun că facem tot ceea ce este necesar și depinde de noi să prevenim orice lucru ce ar putea să determine o situație de risc major în orașul în care locuim.  Doresc să precizez, pentru liniștea tuturor, că nu există în acest moment nici un caz de coronoavirus în localitatea noastră.

Vă asigur că facem tot posibilul ca familiile noastre să fie în siguranță și vă rog totodată să vă protejați pe dumneavoastră și pe cei dragi, respectând măsurile transmise de autoritați și evitând atăt cât este posibil deplasarile.  Sunt sigur că împreună putem depăși cu bine aceste momente! 
 

Totodata, învățătorii și diriginții claselor vor ține în permanență legătura cu toți elevii pe grupurile claselor, întrucât nu este perioadă de vacanță, ci de activitate școlară la distanță, iar copiii trebuie să parcurgă materia, să primească teme, să realizeze referate, pentru ca la final să fie notati și evaluați. Vă doresc tuturor sănătate iar dupa ce totulva trece, să ne bucurăm că în această perioadă am fostînțelepți!  

Întrucât zilnic lucrez împreună cu toți colegii desemnați pentru situații de urgență, orice modificare a stării actuale, va fi anunțată în timputil pe site-ul și pagina ficială de facebook a primăriei. Permanent ( zi/noapte) va răspunde cineva la numarul de telefon pentru a veni în întâmpinarea problemelor dumneavoastră!  Vă mulțumesc !’’, a spus George Scupra, primarul orașului Ovidiu.

Ti-a placut articolul?

Comentarii