Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Medgidia demarează a doua acțiune de dezinfecție în toate scările de bloc

ro

30 Mar, 2020 14:14 1005 Marime text

Pentru prevenirea, combaterea și limitarea răspândirii infecțiilor cu virusul COVID-19, Primăria Municipiului Medgidia informează că
demarează cea de-a două acțiune de dezinfecție, în perioada 30 martie - 6 aprilie 2020. Aceasta se va desfășura în toate scările de bloc de pe raza unității administrativ teritoriale a municipiului Medgidia.

Acțiunea va respecta intervalul orar 08.00 - 20.00, cu posibilitatea de prelugire până la ora 22.00, în situații excepționale.

Substanțe folosite: BIONET A 15.

Produsul este avizat de Ministerul Sănătații și se găsește în nomenclatorul substanțelor avizate în profilaxia sanitar-umană din România. Produsul utilizat nu pune în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii și nu produce un impact negativ asupra mediului, făcând parte din grupa a III-a de toxicitate.

„Facem precizarea că prima acțiune de dezinfecție a fost executată în perioada 17 - 21 martie 2020 și a vizat toate unitățile de învățământ și instituțiile publice de pe raza unității administrativ teritoriale a municipiului Medgidia”, transmite Primăria Medgidia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii