Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul Silviu Coșa, mesaj pentru constănțenii care s-au vaccinat luna aceasta

ro

31 Oct, 2021 18:16 2354 Marime text
  • Acesta le mulțumește celor peste 60.000 de constănțeni care s-au vaccinat luna aceasta.
  • Acesta își manifestă regretul pentru cei 457 de oameni care au murit răpuși de coronavirus. 
În urmă cu puțin timp, prefectul Silviu Coșa a postat pe pagina de socializare, un mesaj care îi vizează pe constănțenii care s-au vaccinat luna aceasta. 

Acesta le mulțumește celor peste 60.000 de constănțeni care s-au vaccinat luna aceasta. Acesta își manifestă regretul pentru cei 457 de oameni care au murit răpuși de coronavirus. 

 „În aceste ultime două luni ale anului, facem tot ce ține de noi să sporim eforturile din campania de vaccinare“, a precizat prefectul Silviu Coșa.  

Iată conținutul integral al postării prefectului:

Le mulțumesc tuturor celor peste 60.000 de constănțeni care s-au vaccinat luna aceasta! Din păcate, însă, 457 de persoane nu au avut timp să se salveze în fața COVID-19, o boală necruțătoare atunci când nu ai niciun scut împotriva ei.

Imaginați-vă că, în luna octombrie, în județul nostru au murit, din cauza COVID-19, aproape la fel de multe persoane câte trăiesc în comuna Dumbrăveni. Virusul, practic, ne-a șters o comunitate de pe fața pământului, fără scrupule, făra milă.

În aceste ultime două luni ale anului, facem tot ce ține de noi să sporim eforturile din campania de vaccinare. De la coordonatori, până la bunicii noștri din satele constănțene, cu toții trebuie să vâslim în același sens. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii