Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:45 09 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Română continuă să verifice modul în care sunt respectate condițiile impuse în contextul pandemiei

ro

25 Oct, 2021 10:55 592 Marime text
  • Polițiștii, împreună cu jandarmii, cadre ISU, polițiști locali, reprezentanți ai ANSVSA, ANPC, Ministerului Sănătății, Ministerului Muncii și Protecției Sociale, Ministerului Transporturilor și ai autorităților publice locale, au desfășurat acțiuni de verificare a modului în care cetățenii respectă condițiile impuse în contextul pandemiei.
 
Astfel, în ultimele 24 de ore, s-au efectuat 112.095 de verificări, în urma cărora s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.
 
De asemenea, s-au aplicat 3.121 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 642.650 de lei.
 
Mai departe, vă redăm informațiile transmise de Inspectoratul General al Poliţiei Române Centrul de Informare și Relaţii Publice:
 
„În ultimele 24 de ore, Poliția Română, împreună cu reprezentanți ai celorlalte autorități cu atribuții în domeniu, a continuat acțiunile pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19.
 
Polițiștii, împreună cu jandarmi, polițiști de frontieră, cadre ISU, polițiști locali, reprezentanți ai ANSVSA, ANPC, Ministerului Sănătății, Ministerului Muncii și Protecției Sociale, Ministerului Transporturilor și ai autorităților publice locale, au desfășurat 565 de acțiuni de verificare a modului în care se respectă măsurile de protecție sanitară, la nivel național.
 
Au fost efectuate 112.095 de verificări cu privire la respectarea măsurilor şi interdicțiilor impuse.
 
În urma activităților derulate, a fost constatată 1 infracțiune de zădărnicirea combaterii bolilor, fiind întocmit 1 dosar penal.
 
De asemenea, au fost aplicate 3.121 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 642.650 de lei.

 
În continuare, principalul obiectiv al acțiunilor Poliției Române în contextul pandemiei vizează protejarea sănătății românilor.
 
Polițiștii se află permanent la datorie și vor interveni cu fermitate în toate situațiile în care legea este încălcată.
 
Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție și să nu se expună la riscuri.”

Ti-a placut articolul?

Comentarii