Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:12 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Română Acțiuni pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2, la nivel național. Au fost date mii de amenzi

ro

28 Oct, 2021 10:14 1606 Marime text
  • Acțiuni ale autorităților, la nivel național
Oamenii legi au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, la nivel național. În cadrul acestor activități, au fost efectuate peste 107.000 de verificări și, drept consecință, au fost aplicate 3.287 de amenzi. 

Oficial de Poliția Română

În ultimele 24 de ore, Poliția Română, împreună cu reprezentanți ai celorlalte autorități cu atribuții în domeniu, a continuat acțiunile pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19.
 
Polițiștii, împreună cu jandarmi, polițiști de frontieră, cadre ISU, polițiști locali, reprezentanți ai ANSVSA, ANPC, Ministerului Sănătății, Ministerului Muncii și Protecției Sociale, Ministerului Transporturilor și ai autorităților publice locale, au desfășurat 687  de acțiuni de verificare a modului în care se respectă măsurile de protecție sanitară, la nivel național.
 
Au fost efectuate 107.976 de verificări cu privire la respectarea măsurilor şi interdicțiilor impuse.
 
În urma activităților derulate, au fost constatate 10 infracțiuni, dintre care 6 de zădărnicirea combaterii bolilor, 2 de fals privind identitatea și 2 alte infracțiuni.
 
De asemenea, au fost aplicate 3.287 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 601.630 de lei.
 
În continuare, principalul obiectiv al acțiunilor Poliției Române în contextul pandemiei vizează protejarea sănătății oamenilor.
 
Polițiștii se află permanent la datorie și vor interveni cu fermitate în toate situațiile în care legea este încălcată.
 

„Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție și să nu se expună la riscuri”, transmit reprezentanții Poliției Române.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii