Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:28 26 02 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Meciurile „câinilor roșii“, oprite Persoană depistată pozitiv cu Covid-19 la Dinamo București!

ro

11 Jun, 2020 13:01 841 Marime text

• Există varianta ca meciul contra Chindiei Târgoviște, din acest weekend, să fie amânat.
 
O persoană din clubul de fotbal Dinamo București, din câte se pare magazinerul echipei, a fost depistată pozitiv cu virusul Covid-19.

Potrivit unui comunicat al clubului, medical dinamovist Liviu Bătineanu a precizat că persoana depistată pozitiv nu face parte din lotul de jucători sau din conducerea tehnică și medicală a echipei, fiind izolată în această dimineață la stadionul "Dinamo".

Toți componenții lotului dinamovist, membrii staff-ului tehnic și medical din cadrul echipei noastre, precum și personalul auxiliar pentru organizarea meciurilor la stadionul din Ștefan cel Mare au efectuat miercuri, 10 iunie 2020, testul Real Time PCR pentru diagnosticarea COVID-19.

În urma acestei testări a fost depistat un caz pozitiv, a anunțat medicul Liviu Bătineanu pentru site-ul oficial al clubului, se arată în comunicat.


În continuare, la club se va face o anchetă epidemiologică DSP, existând și varianta ca meciul contra Chindiei Târgoviște, din acest weekend, să fie amânat.

UPDATE:
 
În urma situației de la Dinamo, Lig Profesinistă de Fotbal a informat că, până la finalizarea anchetei epidemiologice în acest caz, va opri desfășurarea meciurilor care implică clubul Dinamo.

Iată comunicatul LPF:  

Liga Profesionistă de Fotbal ține să informeze că astăzi, 11.06.2020, la ora 10:39, persoana responsabilă cu verificarea respectării prevederilor Ordinului comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății nr. 601/971/2020 din cadrul clubului FC DINAMO 1948 București ne-a transmis faptul că o persoană din cadrul clubului a fost depistată pozitiv la cea de a patra testare COVID 19.


Având în vedere prevederile legale și regulamentare este necesară păstrarea anonimatului acestei persoane.

Liga Profesionistă de Fotbal va respecta prevederile legale stabilite de ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului si Ministerul Sănătății și până la finalizarea anchetei epidemiologice în acest caz, va opri desfășurarea meciurilor care implică clubul FC Dinamo 1948 București.

Ti-a placut articolul?

Comentarii