Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:48 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Noi cazuri de infectare cu Covid-19 la FC Viitorul Constanța

ro

27 Oct, 2020 14:10 2082 Marime text
  • Dintre acestea, cinci sunt din rândul jucătorilor, iar alte patru din cadrul staff-ului auxiliar al echipei de pe litoral.

FC Viitorul a anunțat astăzi că mai multe persoane din cadrul clubului, atât jucători, cât și oficiali, în total nouă, au fost testate pozitiv cu Covid-19.

FC Viitorul Constanța a efectuat luni, 26.10.2020, o nouă testare Covid-19, iar rezultatele sosite astăzi, 27.10.2020, au fost, din păcate, pozitive în nouă cazuri.

Dintre acestea, cinci sunt din rândul jucătorilor, iar alte patru din cadrul staff-ului auxiliar al echipei noastre.

Toti cei depistați pozitiv urmează procedurile impuse de autorități în astfel de situații pentru a evita răspândirea virusului, este mesajul clubului de pe litoral.


Pe 7 septembrie a.c., FC Viitorul anunța că Gică Popescu, președintele clubului, a fost testat pozitiv cu Covid-19, iar pe 16 octombrie, erau anunțate alte două cazuri, la jucătorii Radu Boboc și George Ganea.  

UPDATE:

Gică Popescu a declarat, astăzi, la Digi Sport, că, având în vedere problemele de lot, FC Viitorul a cerut amânarea meciului următor de campionat, cu Politehnica Iași.

E o situație destul de complicată la noi. Pe lângă cazurile de Covid-19, avem și mulți jucători accidentați, a spus președintele FC Viitorul.   

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii