Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:45 29 05 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicolae Ciucă „L-am asigurat pe preşedinte că militarii sunt pregătiţi să sprijine autorităţile“

ro

18 Mar, 2020 17:49 585 Marime text
Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, a avut, miercuri, o convorbire telefonică cu preşedintele Klaus Iohannis, pe care l-a asigurat că militarii sunt pregătiţi să sprijine autorităţile în zonele unde va fi necesară intervenţia armatei.

Precizarea apare pe pagina de socializare a ministrului Ciucă.

Am avut astăzi o convorbire telefonică cu Președintele României, Klaus Werner Iohannis. Domnia sa s-a interesat de stadiul implementării măsurilor de protecție si acțiune împotriva COVID-19.

L-am informat pe Președintele României despre acțiunile întreprinse la nivelul MApN și l-am asigurat că militarii sunt pregătiți să sprijine autoritățile în zonele unde va fi necesară intervenția armatei.

Președintele României, Klaus Werner Iohannis, le-a transmis mulțumiri militarilor pentru efortul depus până acum și le-a urat multă sănătate și succes în îndeplinirea misiunilor.

In cursul dimineții am discutat, prin sistemul de videotelelconferință, cu comandanții spitalelor militare, Direcției medicale și cu cel al Institutului Cantacuzino despre măsurile în curs de implementare sau cele care urmează să le luăm la nivelul MApN pentru prevenirea și limitarea efectelor COVID-19.

Am analizat totodată zonele unde personalul militar deja acționează cât și structurile pregătite să acționeze la solicitarea Comandamentului pentru Situații de Urgență.

Militarii sunt pregătiți să sprijine autoritățile în zonele unde va fi necesară intervenția armatei, a precizat Ciucă.

Sursa foto: Facebook/ Nicolae Ionel Ciucă


Ti-a placut articolul?

Comentarii