Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:12 05 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Misiune în SUA executată de personal din Armata României, în contextul pandemiei COVID-19

ro

24 May, 2020 17:00 1035 Marime text
 
  • O echipă de 15 specialiști din Ministerul Apărării Naționale, va pleca luni, 25 mai, în SUA, pentru a oferi sprijin autorităților statului Alabama, în contextul măsurilor de combatere a pandemiei COVID-19.
  • Personalul MApN va oferi, pentru o perioadă de aproximativ două săptămâni, sprijin de specialitate omologilor americani din mai multe unități de îngrijire și tratament medical de pe teritoriul statului Alabama.
O echipă de 15 specialiști din Ministerul Apărării Naționale, alcătuită din cinci medici, cinci asistenți medicali și cinci militari specialiști în domeniul CBRN1, va pleca luni, 25 mai, în SUA, pentru a oferi sprijin autorităților statului Alabama, în contextul măsurilor de combatere a pandemiei COVID-19.

Personalul MApN va oferi, pentru o perioadă de aproximativ două săptămâni, sprijin de specialitate omologilor americani din mai multe unități de îngrijire și tratament medical de pe teritoriul statului Alabama și se va informa cu privire la modul în care sunt aplicate în SUA metodele de combatere a infectării cu noul coronavirus atât în domeniul medical, cât și în ceea ce privește apărarea CBRN.

Ceremonia va fi transmisă live pe pagina de Facebook a MApN.

Ti-a placut articolul?

Comentarii