Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:49 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaje de interes public Gheorghe Grameni, primarul comunei Mihai Viteazu – „Avem aproape 300 de persoane de peste 65 de ani“

ro

26 Mar, 2020 18:07 3443 Marime text
Epidemia de Coronavirus ce a adus starea de urgenţă decretată la nivelul României şi măsurile restrictive pot crea confuzie în rândul cetăţenilor. În acest context, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de informaţii corecte şi concrete a constănţenilor, ZIUA de Constanţa a demarat un amplu demers jurnalistic. Rând pe rând, vom prezenta măsurile luate la nivelul municipiilor, oraşelor şi comunelor din județ, pentru a preveni răspândirea virusului şi a asigura protecţia oamenilor.

La nivelul comunei Mihai Viteazu, se aplică toate măsurile prevăzute în ordonanțele militare în vigoare, pe fondul stării de urgență în care se află România din cauza epidemiei de Coronavirus.
Primarul comunei, Gheorghe Grameni, a declarat pentru ZIUA de Constanța că mai mult de 30 de persoane se află în auto-izolare, însă toate respectă regulile și măsurile de siguranță impuse de autrități. De asemenea, acestea sunt verificate zilnic de reprezentanții Poliției și reprezentanți ai administrației locale.
„Avem aproape 300 de persoane cu vârste de peste 65 de ani, pe care le avem în evidență. Dintre acestea sunt multe care nu au niciun ajutor. Am fost la ei, le-am dus alimente, le-am pus la dispoziție numerele de telefon la care ne pot apela dacă au nevoie de ceva“, a declarat Gheorghe Grameni.
De asemenea, primarul a precizat că, în 99% din cazuri oamenii înțeleg situația dificilă în care se află întreaga țară și respectă regulile. „Am anunțat și acum, prin portavoce, faptul că trebuie să stea în case, să nu se expună inutil“, a zis primarul.

Citește și:
Mesaje de interes public!:
Stelian Clinciu, primarul localității Dumbrăveni – „Oamenii respectă regulile“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii