Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:55 28 11 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaje de interes public! Stelian Clinciu, primarul localității Dumbrăveni – „Oamenii respectă regulile“

ro

26 Mar, 2020 15:56 870 Marime text
Epidemia de Coronavirus ce a adus starea de urgenţă decretată la nivelul României şi măsurile restrictive pot crea confuzie în rândul cetăţenilor. În acest context, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de informaţii corecte şi concrete a constănţenilor, ZIUA de Constanţa a demarat un amplu demers jurnalistic. Rând pe rând, vom prezenta măsurile luate la nivelul municipiilor, oraşelor şi comunelor din județ, pentru a preveni răspândirea virusului şi a asigura protecţia oamenilor.
 
Primarul localității Dumbrăveni, Stelian Clinciu spune că are are în evidență patru cetățeni în autoizolare. „Oamenii respectă regulile. Avem liste făcute cu cei care au nevoie de ajutor. Ne descurcăm“, a mai completat Stelian Clinciu.
 
Amintim că președintele României, Klaus Iohannis a semnat luni, 16 martie, decretul privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României! Măsura este valabilă pe o durată de 30 de zile și a fost luată luând act, printre altele, de evoluția situației epidemiologice pe teritoriul României și de evaluarea riscului de sănătate publică pentru perioada imediat următoare, care indică o creștere masivă a numărului de persoane infectate cu coronavirusul SARS-CoV-2.

Ti-a placut articolul?

Comentarii