Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:46 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaj de interes public Primarul comunei Independența Ştefan Marius – „Recomand tuturor să stea în casă pentru a nu răspândi virusul“

ro

30 Mar, 2020 11:05 5124 Marime text
Epidemia de Coronavirus ce a adus starea de urgenţă decretată la nivelul României şi măsurile restrictive pot crea confuzie în rândul cetăţenilor. În acest context, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de informaţii corecte şi concrete a constănţenilor, ZIUA de Constanţa a demarat un amplu demers jurnalistic. Rând pe rând, vom prezenta măsurile luate la nivelul municipiilor, oraşelor şi comunelor din județ, pentru a preveni răspândirea virusului şi a asigura protecţia oamenilor. 

Şi primarul comunei Independența Ştefan Marius ne-a vorbit despre măsurile luate la nivelul comunei pentru prevenirea răspândirii infectării cu Coronavirus.
 
Potrivit primarului, la această oră, în comuna Independenţa, sunt 60 de persoane autoizolale la domiciliu. De asemenea alte 50 sunt persoane în vârstă care au nevoie de ajutor. Mai mult, în fiecare zi se face dezinfecţia locurilor publice din comună: primăria, staţiile de microbuz, locurile de joacă, unităţile de învăţământ.
 
Nu în ultimul rând, primarul a mai explicat că primăria face toate demersurile necesare pentru a sprijini organele Ministerului Afacerilor Interne în lupta cu COVID-19, în sensul respectării noilor prevederi şi recomandări legale intrate în vigoare în această perioadă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii