Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:22 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO Ministrul Sănătății Nelu Tătaru și secretarul de stat Raed Arafat, noi detalii despre carantină și internare

ro

06 Jul, 2020 13:06 1755 Marime text
  • Ministrul Sănătății Nelu Tătărau și secretarul de stat Raed Arafat fac declarații de presă la Palatul Victoria referitor la noile reglementări privind carantinarea și izolarea.

Nelu Tătaru: "Proiectul de act normativ a fost adoptat în ședința de Guvern. Este necesar pentru a putea gestiona și controla pandemia prin care trecem. Dacă este să facem o evaluare de ieri până azi, deși azi avem 250 de cazuri noi, avem o diferență de număr de pacienți din spitale de 550. Deci avem 550 de pacienți mai puțini internați în spitale.

Acest proiect de lege a fost aprobat în ședința de Guvern, va fi trimis în regim de urgență în Parlament. Sper ca interesul național să nu lase loc de interpretare politică".

Referitor la imaginile din weekend de pe litoral, unde lumea a stat fără măști și fără a respecta izolarea, Tătaru face un nou apel:

„Aceste imagni nu sunt doar din acest weekend, sunt așa de patru weekend-uri. Facem apel la respectarea distanțării fizice. Am fost împiedicați de decizia CCR, care ne-a lăsat fără pârghii”, a spus Tătaru.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii