Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:35 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE. Valeriu Gheorghiță „Numărul persoanelor vaccinate a crescut de când vaccinarea s-a făcut direct prin prezentarea la centrul de vaccinare“

ro

11 May, 2021 10:22 1429 Marime text
  • În aceste momente, Valeriu Gheorghiță, președintele CNCAV, și Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, vicepreședinte al CNCAV susțin o conferință de presă.

Numărul persoanelor vaccinate a crescut cu 30% după data de 7 mai, când s-a introdus posibilitatea ca vaccinarea să se facă direct prin prezentarea la centrul de vaccinare, fără ca programarea prealabilă în platformă să mai fie obligatorie, a precizat Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare.

Valeriu Gheorghiță a transmis că este vorba doar de câteva zile și poate fi devreme pentru a trage concluzii, însă cifrele arată o creștere de 30%. Peste 700 de medici de familie au primit dozele de vaccin împotriva COVID-19, iar în acest moment se vaccinează în peste 300 de cabinete ale medicilor de familie din 28 de județe ale țării, a anunțat coordonatorul campaniei naționale de vaccinare.

Valeriu Gheorghiță a anunțat că 19.272 de persoane s-au vaccinat la Maratonul de vaccinare din spitalele militare din țară. Astăzi este ultima zi a maratonului. 



 
Sursa foto-video: Facebook/ RO Vaccinare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii