Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:34 20 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liceenii constănțeni vor putea fi vaccinați în cabinetele medicale din unitățile în care învață

ro

10 May, 2021 00:00 783 Marime text
  • În curând, Constanța va fi primul județ unde liceenii vor fi vaccinați în unitățile de învățământ
Directorul Cristina Schipor, de la Direcția de Sănătate Publică Constanța, a precizat în cadrul unui eveniment dedicat promovării campaniei de vaccinare la malul mării, că, în curând, va debuta și vaccinarea elevilor din licee, prin ajutorul rețelei de cabinete medicale din unitățile de învățământ.
 
În cursul acestei săptămâni, DSP Constanța va primi exact cifrele privind numărul de elevi care au fost de acord/au fost părinții de acord pentru vaccinarea împotriva COVID-19, iar în cel mai scurt timp posibil urmează să înceapă vaccinarea. Constanța devine astfel primul județ din țară care va vaccina elevii în interiorul liceelor.
 
„Așa cum știți, de mâine vom primi catagrafia din fiecare liceu a copiilor care doresc și au acord părinților pentru a fi vaccinați. Vom merge în fiecare școală și vom vaccina în fiecare cabinet medical. La Constanța așa vrem să facem, să venim în sprijinul fiecărui elev care din varii motive nu a ajuns la un centru de vaccinare pentru a se vaccina”, a declarat Cristina Schipor, directorul Direcției de Sănătate Publică Constanța.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii