Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:52 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu ATI Covid Constanța Încă o femeie a murit. Avea 80 de ani și era internată în stare gravă

ro

08 Oct, 2021 13:38 1704 Marime text
  • Crina Kibedi, purtător de cuvânt SCJU Constanţa informează că încă o persoană a decedat în ultimele 24 de ore din cauza infectării cu Covid-19 la nivel de județ.
  • Există și vești bune . Tot în ultimele 24 de ore, cinci  pacienți internati la Agigea au fost externați, având evoluție favorabilă.
 
Iată comunicatul oficial de la Spitalul Județean Constanța

In cursul acestei zile, în evidentele  SCJU Constanța figurează 17 pacienți Covid pozitivi,internați în urma transferului de la Spitalul de Boli Infecțioase. 
Patru dintre aceștia sunt în secția ATI, cinci în extensiile COVID și opt, în secția exterioară Agigea.

In ultimele 24 de ore a mai fost inregistrat un deces. Este vorba despre o femeie în vârstă de 80 de ani, cu mai multe comorbidități. Pacienta a fost internată în urmă cu o săptămână, cu stare  generală gravă. In cursul aceleiași zile, dincauza evoluției grave a bolii, a fost intubată. Din păcate,  și în acest caz, SARS CoV-2 a învins.

Tot în ultimele 24 de ore, un pacient care era internat la Agigea, a fost transferat la Spitalul Muncipal Medgidia, după ce stareade sănătate i s-a agravat. Alți 5 pacienți au fost externați, având evoluție favorabilă, precizează Crina KIBEDI, purtător de cuvânt SCJU Constanţa.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii